15.Nov.2011 Cerca de 300 equipos se presentan al concurso de las 16 Puertas de Collserola

Del 2 al 9 de novembre, l’Ajuntament de Barcelona ha rebut 3.239 propostes, a càrrec de 288 equips diferents, per a les Portes de Collserola, segons ha fet públic el consistori. Atès l’èxit de la convocatòria, indica la mateixa nota, l’Ajuntament ha decidit ampliar el procés de selecció fins la segona quinzena de desembre “per estudiar amb rigor les ofertes rebudes per a aquest projecte”, que proposa ordenar i connectar la ciutat el Parc Natural a través de 16 corredors verds i equipaments i s’emmarca en l’estratègia de l’Àrea Metropolitana per convertir Collserola en el parc central metropolità.
Dels 288 licitadors que han presentat ofertes, 140 s’han presentat als 16 concursos i només 15 han presentat només una oferta.

Durant el termini de presentació s’ha habilitat una oficina de recepció d’ofertes a les instal·lacions de BIMSA per facilitar informació de les Portes de Collserola als interessats a participar en aquest projecte de millora de la qualitat urbana i natural de la façana de la ciutat i del vessant barceloní del Parc de Collserola.

Paral·lelament, durant els mesos d’octubre i novembre s’està informant del projecte a totes les entitats dels districtes i dels barris implicats -Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó i Nou Barris- i al gener s’organitzaran uns tallers de participació per donar la possibilitat als equips concursants d’escoltar i poder recollir les propostes ciutadanes en els seus projectes. L’objectiu final és facilitar la implicació de veïns i veïnes, entitats i la resta de la ciutadania en el procés de disseny de les portes i enriquir els projectes presentats.

A partir d’ara, i després que la setmana vinent se celebri la reunió de constitució de la “Comissió Tècnica dels 16 Concursos de Les Portes de Collserola”, s’estudiaran totes les ofertes presentades.

Fuente: COAC

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Essentials

Meta

Pages

Categories